ST-ABTCMM

Satechi M1 Bluetooth-mus USB-C-laddning Rymdgrå

399kr

Satechi M1 Bluetooth-mus USB-C-laddning Rymdgrå

Satechi M1 Bluetooth-mus USB-C-laddning Rymdgrå

399kr
Webblager:
Fåtal i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Förbättra din datorupplevelse med Satechi M1 Bluetooth Wireless Mouse - Space Gray. Utformad med avancerad Bluetooth 4.0-teknik, intuitiva funktioner och en elegant, modern design; den här musen ger bekvämlighet och stil till din stationära eller bärbara miljö.

• Bluetooth 4.0-anslutning för sömlös integrering med din enhet
• Snabb och exakt spårning och navigering
• Laddningsbar typ-C-port för snabb laddning och minskad stilleståndstid
• En ergonomiskt fokuserad design som passar både vänster- och högerhänta användare
• Finns i olika färger för att matcha din unika estetik

Bluetooth 4.0-anslutning
Satechi M1 Mouse främjar trådlös kontroll över din digitala miljö. Med Bluetooth 4.0-integrering kan du enkelt ansluta till dina viktigaste enheter. Med en räckvidd på upp till 32 fot kan du röra dig fritt utan att bryta anslutningen. M1:s bekvämlighet och effektivitet är oberoende av operativsystem och stöder både Mac och Windows OS.

Snabb, exakt spårning
Upplev smidig webbsurfning och snabb datainmatning med M1':s optiska sensorer. Med exakt spårning och snabb scrollning förbättrar den här enheten din produktivitet. M1 är en naturlig förlängning av din enhet och förenklar kommandon ytterligare med navigeringsknappar med mjuk beröring och ett rullningshjul i aluminium.

Laddningsbar typ-C-port
Den trådlösa musen M1 är utrustad med en praktisk typ-C-laddningsport och ger dig frihet från engångsbatterier. Med möjlighet till snabb laddning kommer dina aktiviteter aldrig att avbrytas av ett urladdat batteri. En laddningskabel från typ-C till typ-A ingår i köpet.

Modern, ergonomisk design
M1-musens ergonomiska design ger en bekväm användarupplevelse och passar perfekt i handflatan. Den är skräddarsydd för både höger- och vänsterhänta användare och ger ett bekvämt grepp. Som en extra estetisk touch kompletterar den borstade aluminiumfinishen din moderna skrivbordsinredning.

Färgalternativ
Satechi M1-mus finns i en mängd olika färger, inklusive silver, rymdgrå, guld och roséguld. Välj en färg som matchar din skrivbordsinställning eller helt enkelt en som passar dina preferenser.

Förpackningen innehåller
Satechi M1 Bluetooth Wireless Mouse
Typ-C till typ-A laddningskabel