ST-TCENM

Satechi USB-C Till Gigabit Ethernet - Rymdgrå

399kr

Satechi USB-C Till Gigabit Ethernet - Rymdgrå

Satechi USB-C Till Gigabit Ethernet - Rymdgrå

399kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Snabb, elegant och ultrafunktionell. Möt Satechi USB-C till Gigabit Ethernet-adapter i Space Gray. När din enhet saknar Ethernet överbryggar vi klyftan med vår höghastighetsnätverksadapter.

• Erbjuder en USB-C-anslutning
• Stödjer upp till 1 000 Mbps nätverkshastighet
• Har en elegant aluminiumkonstruktion
• Levererar en Ethernet-anslutning med hög hastighet
• Höggradigt portabel design

USB-C-anslutning
Satechi USB-C till Gigabit Ethernet-adapter har en USB-C-anslutning och integreras sömlöst med den senaste generationen av enheter. Det gör att du kan ansluta bekvämt och säkerställer tillförlitlig prestanda.

1 000 Mbps nätverkshastighet
Vår adapter är utformad för hastighet. Den stöder upp till 1 000 Mbps nätverkshastighet, så att du kan njuta av höghastighetsinternetåtkomst. Oavsett om du surfar, streamar eller spelar kan du lita på dess ultrasnabba och stabila anslutning.

Snygg aluminiumkonstruktion
Satechi':s adapter är inte bara funktionell, den är också snygg och tillverkad av premiumaluminium. Den rymdgrå nyansen ger en touch av modern elegans till din skrivbordsinställning. Den robusta konstruktionen säkerställer långvarig hållbarhet för att klara dagligt slitage.

Höghastighets Ethernet-anslutning
Få omedelbar tillgång till en pålitlig trådbunden anslutning med vår adapter. Den omvandlar din USB-C till en Ethernet-port och ansluter dig sömlöst till ditt nätverk. Glöm fläckiga Wi-Fi-signaler och få oavbruten höghastighetsanslutning.

Höggradigt bärbar design
Ta med dig vår Ethernet-adapter vart du än går tack vare den höggradigt bärbara designen. Den är lätt och kompakt och passar bekvämt i din ryggsäck, portfölj eller ficka, vilket gör den idealisk för yrkesverksamma, studenter och resenärer på språng.

Förpackningen innehåller
Satechi USB-C till Gigabit Ethernet