MVW13KN/A

Apple iPad Pro 11 (2024) Wi-Fi + Cellular 256GB med Standardglas - Rymdsvart

17 295kr


Apple iPad Pro 11 (2024) Wi-Fi + Cellular 256GB med Standardglas - Rymdsvart

Apple iPad Pro 11 (2024) Wi-Fi + Cellular 256GB med Standardglas - Rymdsvart

17 295kr
Webblager:
Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

iPad Pro. Bärbart kraftpaket.

Nya iPad Pro är overkligt tunn med ofattbar prestanda tack vare Apples M4-chip, en banbrytande Ultra Retina XDR-skärm och supersnabbt wifi 6E. Tillsammans med Apple Pencil Pro och Magic Keyboard får du en otroligt mångsidig iPad som gör det enkelt att vara kreativ och produktiv.

De viktigaste funktionerna

• ULTRA RETINA XDR-SKÄRM PÅ 11 TUM – Med Ultra Retina XDR får du extrem ljusstyrka och kontrast, fantastisk färgåtergivning och avancerad skärmteknik som ProMotion, stort färgomfång (P3) och True Tone.Det finns dessutom möjlighet att välja nanotexturglas till modellerna med 1 TB och 2 TB.
• PRESTANDA OCH LAGRING – Processorn med upp till 10 kärnor i M4-chippet ger skyhög prestanda, och tack vare den 10-kärniga grafikprocessorn är grafiken blixtsnabb. Batteriet räcker dessutom hela dagen så du kan göra allt du kan tänka dig på iPad Pro. Med upp till 2 TB lagring kan du lagra appar, stora filer som videor i 4K och allt möjligt annat.
• IPADOS OCH APPAR – iPadOS gör iPad mer produktiv, intuitiv och mångsidig. Med iPadOS kan du köra flera appar samtidigt, samarbeta med andra i Freeform och redigera och dela bilder. Blickfång gör det enklare att göra flera saker samtidigt tack vare överlappande appar som du kan ändra storleken på och stöd för extern skärm. iPad Pro innehåller oumbärliga appar som Safari, Meddelanden och Keynote, och i App Store finns över en miljon appar till.
• APPLE PENCIL OCH MAGIC KEYBOARD FÖR IPAD PRO – Apple Pencil Pro förvandlar iPad Pro till en inbjudande målarduk och världens bästa verktyg för anteckningar. Apple Pencil (usb-c) fungerar också med iPad Pro. Magic Keyboard för iPad Pro är tunt, lätt och skönt att skriva på och har en inbyggd styrplatta i glas med haptisk feedback. Dessutom skyddar det din iPad. Tillbehör säljs separat.
• AVANCERADE KAMEROR – iPad Pro har en skärmkamera med 12 MP på långsidan med ultravidvinkel och stöd för funktionen Centrerat för videosamtal, eller episka selfies i porträttläge. Vidvinkelkameran med 12 MP och adaptiv True Tone-blixt som sitter på baksidan är perfekt när du vill ta bilder eller spela in video i 4K med ProRes. Ljudsystemet med fyra mikrofoner av studiokvalitet och fyra högtalare ger fylligt ljud. Och AR-upplevelser förbättras med LiDAR-tekniken som skapar en djupkarta av omgivningen.
• UPPKOPPLING – Wifi 6E ger snabb och trådlös uppkoppling så att du snabbt kan överföra bilder, dokument och stora videofiler. Supersnabbt 5G gör att du kan hålla dig uppkopplad på ännu fler ställen, också när du inte har tillgång till wifi. Anslut till externa skärmar, minnen och annat med usb-c-porten som har stöd för Thunderbolt/usb 4.
• LÅS UPP OCH BETALA MED FACE ID – Lås upp din iPad Pro, godkänn betalningar på ett säkert sätt, logga in på appar och mycket mer – allt med bara ett ögonkast.

Villkor

Tillbehör säljs separat och tillgängligheten kan variera. Kompatibiliteten varierar beroende på generation. Appar kan hämtas från App Store. Utbudet kan ändras. Mjukvara från andra utvecklare säljs separat.

• Wifi 6E är tillgängligt i länder och regioner där det stöds.
• Surfabonnemang krävs. 5G finns endast på vissa marknader och via utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om 5G-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/se/ipad/cellular.
• Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är 11-tums iPad Pro 11,1 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.
• Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.
• Det lediga utrymmet är mindre och varierar beroende på många faktorer. Lagringskapaciteten kan ändras beroende på mjukvaruversion, inställningar och iPad-modell. 1 GB = 1 miljard byte och 1 TB = 1 biljon byte. Formaterat utrymme är mindre.

Teknisk info

Fullständig teknisk information finns på apple.com/se/ipad-pro/specs.