MV273KN/A

Apple iPad Air 13 (2024) Wi-Fi 128GB - Rymdgrå

11 495kr


Apple iPad Air 13 (2024) Wi-Fi 128GB - Rymdgrå

Apple iPad Air 13 (2024) Wi-Fi 128GB - Rymdgrå

11 495kr
Webblager:
Fåtal i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

iPad Air. En frisk fläkt.

iPad Air finns nu i 13 tum, och den är superladdad med det blixtsnabba Apple M2-chippet. Den har en snygg Liquid Retina-skärm, en ny kamera på långsidan som är perfekt för FaceTime- och videosamtal och supersnabbt wifi 6E och 5G. iPad Air fungerar med nya Apple Pencil Pro och Magic Keyboard så du kan använda flera appar samtidigt, plugga, jobba, spela och skapa – var som helst.

De viktigaste funktionerna

• LIQUID RETINA-SKÄRM PÅ 13 TUM – Den snygga Liquid Retina-skärmen har avancerad teknik som stort färgomfång (P3), True Tone och ultralåg reflektans som gör att allt ser fantastiskt ut.
• PRESTANDA OCH LAGRING – Med M2-chippet växlar du smidigt mellan kraftfulla appar och grafikintensiva spel. Batteriet räcker hela dagen så du kan jobba och spela var du än är. Välj upp till 1 TB lagring beroende på hur mycket plats du behöver till appar, musik, filmer och annat.
• IPADOS OCH APPAR – iPadOS gör iPad mer produktiv, intuitiv och mångsidig. Med iPadOS kan du köra flera appar samtidigt, samarbeta med andra i Freeform och redigera och dela bilder. Blickfång gör det enklare att göra flera saker samtidigt tack vare överlappande appar som du kan ändra storleken på och stöd för en extern skärm. iPad Air innehåller oumbärliga appar som Safari, Meddelanden och Keynote, och i App Store finns över en miljon appar till.
• APPLE PENCIL OCH MAGIC KEYBOARD – Apple Pencil Pro förvandlar iPad Air till en inbjudande målarduk och världens bästa verktyg för anteckningar. Apple Pencil (usb-c) fungerar också med iPad Air. Magic Keyboard med inbyggd styrplatta erbjuder inte bara en fantastisk skrivupplevelse – den skyddar även din iPad. Tillbehör säljs separat.
• AVANCERADE KAMEROR – iPad Air har en skärmkamera med 12 MP på långsidan med ultravidvinkel och stöd för funktionen Centrerat för videosamtal eller episka selfies i porträttläge. Kameran på baksidan med 12 MP och True Tone-blixt är suverän för att ta bilder och spela in videor i 4K. Och det låter fantastiskt med dubbla mikrofoner av studiokvalitet och stereohögtalare i horisontellt läge.
• UPPKOPPLING – Wifi 6E ger snabb och trådlös uppkoppling så du kan snabbt överföra bilder, dokument och stora videofiler. Supersnabbt 5G håller dig uppkopplad på ännu fler ställen, även när du inte har tillgång till wifi. Anslut till externa skärmar, minnen och annat med usb-c-porten.
• LÅS UPP OCH BETALA MED TOUCH ID – Eftersom Touch ID är inbyggt i den övre knappen kan du använda ditt fingeravtryck till att låsa upp iPad Air, logga in i appar och betala säkert med Apple Pay.

Juridisk information

Tillbehör säljs separat och tillgängligheten kan variera. Kompatibiliteten varierar beroende på generation. Appar kan hämtas från App Store. Utbudet kan ändras. Mjukvara från andra utvecklare säljs separat.

• Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är 13-tums iPad Air 12,9 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre.
• Wifi 6E är tillgängligt i länder och regioner där det stöds.
• Surfabonnemang krävs. 5G finns endast på vissa marknader och via utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om 5G-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/se/ipad/cellular.
• Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.
• Det lediga utrymmet är mindre och varierar beroende på många faktorer. Lagringskapaciteten kan ändras beroende på mjukvaruversion, inställningar och iPad-modell. 1 GB = 1 miljard byte och 1 TB = 1 biljon byte. Formaterat utrymme är mindre.

Teknisk info

Fullständig teknisk information finns på
apple.com/se/ipad-air/specs.