ST-TAUCS

Satechi USB-A Till USB-C Adapter Silver

99kr


Satechi USB-A Till USB-C Adapter Silver

Satechi USB-A Till USB-C Adapter Silver

99kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Upplev överlägsen anslutning och dataöverföring med Satechi's USB-A till USB-C-adapter. Denna kompakta adapter är utformad för att uppgradera din vanliga USB-port till USB-C och är symbolen för bekvämlighet och mångsidighet. Anslut sömlöst till dina äldre USB-enheter och anslut enkelt din USB-C-kringutrustning.

• Transformerar din vanliga USB-port
• Faciliterar snabb USB 3.0-dataöverföring
• Har en tunn, ultrakompakt design
• Främjar mångsidig kompatibilitet
• Utrustad med en elegant modern design

Transformera din vanliga USB-port
Med vår Satechi USB-A till USB-C-adapter blir dina problem med USB-anslutning ett problem som tillhör det förflutna. Anslut bara denna innovativa adapter till din vanliga USB-port och anslut din USB-C-enhet för en snabb och stabil anslutning.

Snabb USB 3.0-dataöverföring
Säg adjö till långsamma dataöverföringar! Vår adapter har stöd för USB 3.0 för snabb dataöverföring, med hastigheter på upp till 5 Gbps. Oavsett om du säkerhetskopierar viktiga filer eller synkroniserar din enhet säkerställer vår adapter maximal produktivitet.

Smal, ultrakompakt design
Varför kompromissa med utrymme för anslutningsmöjligheter? Med sin ultrakompakta och slimmade design passar vår adapter bekvämt i din enhets's USB-port utan att blockera intilliggande portar. Den är din perfekta följeslagare på resande fot.

Kompatibilitet
Vår Satechi USB-A till USB-C adapter har universell kompatibilitet. Den fungerar felfritt med enheter som iMac, MacBook Pro/MacBook, Dell, HP, Asus, Lenovo, Chromebook, Power Banks, USB-laddare och mer, och erbjuder sömlös anslutning till vanliga USB-A-portar.

Mac Mini - Mac mini (2023), Mac mini (M1, 2020), Mac mini (2018), 
Mac Studio - Mac Studio (2023) & Mac Studio (2022)

Snygg modern design
Satechi USB-A till USB-C-adapter är robust och elegant och har en elegant, modern design. Den är ett måste i din arsenal av Type-C-prylar.

Förpackningen innehåller
Satechi USB-A till USB-C adapter.