BB-51-P-WS

Backbone One USB-C, Playstation Edition White

1 495kr


Backbone One USB-C, Playstation Edition White

Backbone One USB-C, Playstation Edition White

1 495kr
Webblager:
Fåtal i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

Inspirerad av utseendet och känslan hos den trådlösa PS DualSense™-kontrollen, förvandlar Backbone One PlayStation Edition din Android och helt nya iPhone 15-serie till den ultimata spelkonsolen. Sätt in din telefon och spela alla spel eller tjänster som stöder kontroller, inklusive Apple Arcade, Google Play Store, GeForce NOW eller till och med streama från PlayStation med PS Remote Play eller PC. Vår andra generationens enhet har två uppsättningar magnetiska adaptrar som möjliggör ännu bättre telefonpassform tillsammans med en omformad D-pad som förbättrar responsen, vilket resulterar i överlägsen känsla och kontroll över flera spelgenrer. Backbone-appen organiserar ditt innehållsbibliotek och spelströmningstjänster till en integrerad användarupplevelse. Upptäck en ny värld av premiumspel på några sekunder.

Funktioner

Spela praktiskt taget alla spel, var som helst
Välj bland gratisspel från Google Play Store och App Store som Call of Duty: Mobile och Roblox, streama genom molnspeltjänster som Apple Arcade, GeForce NOW och Amazon Luna, eller spela spel med Remote Play från din PlayStation eller PC.
Konsolkvalitet på språng
Noggrant utformad för att vara bekväm och bärbar, vår kompakta design har ultra breda analoga triggers, mycket exakta tumstickor och responsiv D-pad och knappar.
Gjord för Apple och Android
Fungerar med iPhone (iOS 15 eller senare) och Android (10.0 eller senare) enheter som har en USB-C-kontakt, inklusive den helt nya iPhone 15-serien.
USB-C-port
Spela längre med pass-through-laddning som låter dig spela och ladda samtidigt. Använd din Backbone One som en trådbunden handkontroll med en PC eller surfplatta med vår funktion Spela på valfri skärm.
Anslutning med låg latens
Upplev ultraresponsivt spel med en direktanslutning till telefonens USB-C-port.
Headsetuttag
3,5 mm stereoheadsetuttag med mikrofonstöd för chatt i spelet.
Backbone App
Backbone-appen organiserar ditt spelinnehållsbibliotek och streamingtjänster till en integrerad användarupplevelse. Utforska nya spel, anslut till molnspel och få tillgång till Remote Play från din konsol eller PC, allt i Backbone-appen.
• Fånga gameplay
Spela in och dela spelvideo och skärmdumpar med Smart Record (Backbone+-prenumeration krävs).
• Backbone+ Trial ingår
Lås upp 20+ appfunktioner inklusive Smart Record and Play on Any Screen, förmåner och belöningar och tjänster i spelet samt utökad garantisupport. Ett abonnemang krävs inte för att använda din Backbone One-kontroller. 
• 3 gratis månader av Apple Arcade
Tillgång till över 200+ spel inklusive NBA 2K23, Hello Kitty Island, TNMT och Sneaky Sasquatch. Koden utfärdas digitalt under produktinstallationen. Gäller endast första gången som prenumererar på den kostnadsfria provperioden eller befintliga användare av den kostnadsfria provperioden.
Designad i samarbete med PlayStation
Backbone One PlayStation Edition har speciella integrationer med PlayStation®- och PlayStation-appen, som möjligheten att spela PS4- och PS5-spel på din mobila enhet via PS Remote Play. Till och med installera spel på din konsol på distans så att du kan spela dem senare.

Spel och tjänster som är tillgängliga kan variera beroende på land. Prenumeration på Backbone+-medlemskap endast för nya medlemmar, giltig betalningsmetod krävs och fortsätter automatiskt. Pris och tillgänglighet kan variera beroende på land.

Erbjudandet löper ut 2025-05-8. Apple Arcade-prenumerationen förnyas automatiskt efter kampanjen tills den avbryts. Pris och tillgänglighet kan variera beroende på land eller region.

PS Remote Play kräver Remote Play App ansluten till Wi-Fi, PS4™ eller PS5™-konsolen med den senaste systemmjukvaran och kompatibla spel. Bredbandsinternet med minst 5 Mbps krävs. För en bättre fjärrspelsupplevelse rekommenderas en höghastighetsanslutning på minst 15 Mbps med antingen Wi-Fi eller mobildataanslutning. En PS4- eller PS5-konsol med en trådbunden anslutning via en LAN-kabel rekommenderas. För användare av iPhone 15-serien rekommenderas en iPhone® som kör iOS 15.0 eller senare för en optimal upplevelse. För Android-användare krävs en telefon som kör Android 10.0 eller senare.