CS2400S

EIZO ColorEdge CS2400S 1920 x 1200 24"

8 589kr

EIZO ColorEdge CS2400S 1920 x 1200 24"

EIZO ColorEdge CS2400S 1920 x 1200 24"

8 589kr
Webblager:
Finns i lager
Leveranstid: 2-3 arbetsdagar från webblager
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

Produktbeskrivning

ColorEdge CS2400S är designad för att möta de varierande behoven hos blivande kreativa entusiaster som gillar fotografi, video, illustration och design. Den i klassen mycket imponerande ljusstyrkan och kontrastförhållandet, gör att användarens användningsområde ökar. De många anslutningarna inkluderar också en USB-C-port. Detta gör CS2400S idealisk för användning med mobila högpresterande datorer, som bekvämt kan anslutas med bara en enda kabel. EIZO’s patenterade uniformitest-teknik, Digital Uniformity Equalizer, säkerställer den så jämnheten av ljus och färg över hela skärmytan.

Enastående återgivning

Bildskärmen har formatet 1920 x 1200 vilket ger större plats på höjden och en ppi på 94ppi/tum, som ger en för ögonen behaglig storlek på t.ex. fonter och verktyg. Skärmen har en imponerande kontrast och ljusstyrka för klassen, hela 1350:1 i kontrast och 410 cd / m².  Som en extra fördel är textkonturerna tydliga och exakta. LCD-panelen med IPS-teknik (Wide Gamut) möjliggör en betraktningsvinkel på 178 grader, vilket möjliggör att nyansen och kontrasten förblir stabila för betraktaren.

Stort färgutrymme för mättade färger

För att kunna använda hela färgspektrumet hos moderna kameror behöver du en bildskärm med största möjliga färgrymd. Först då är det möjligt att visuellt bedöma och redigera de mättade nyanserna i filen. Det är därför IPS-panelen på ColorEdge CS2400S täcker till exempel det större AdobeRGB-fotoomfånget till 99% och 98% av DCI P3. Detta innebär att det fulla färgspektrumet hos moderna kameror representeras på bästa möjliga sätt och utan tonhopp. Och en exakt simulering av utskriftsresultatet i softproof vyn garanteras också.

Smidiga övergångar och gradienter tack vare 16-bitars LUT och 10-bitarsläge

LUT (look-up-table) på CG2400S använder interna beräkningar med 16 bitar för ett extremt högt färgdjup och utsignalerna med upp till 10 bitar. Detta ger miljarder nyanser för att beräkna, vilket effektivt förhindrar visningsfel som orsakas av bildskärmen, till exempel ränder eller clipping, vilket kan leda till tonbrytningar i gradienter eller onödiga färger i gråskalor. Även fina nyanser och strukturer i mörka eller mycket mättade områden i bilden kan visas på ett differentierat och detaljerat sätt.

Digital Uniformity Equalizer: perfekt rendering över hela skärmen

Varje enskild bildskärmspanel mäts exakt över hela ytan på EIZO-fabriken. Eventuell uniformitet i ljusstyrka och onödig färg, detekteras och avlägsnas. Denna process (Digital Uniformity Equalizer) garanterar att identiska färger alltid ser likadana ut under bildskärmens hela livslängd, oavsett var de visas. Endast på detta sätt är exakt bildbehandling och retuschering möjlig.

Hårdvarukalibrering och högpresterande kalibreringsprogram

Via en extern kalibreringssensor säkerställer att du uppnår maximal färgnoggrannhet. Genom kalibreringen säkerställer du att skärmen är optimerad för ditt arbete och visning mot kund/betraktare. CS2400S har hela 10 presets, och med hjälp av kalibreringsmjukvaran, ColorNavigator, kan användaren lätt kan skapa egna profiler för sitt arbete.
Beroende på inställningar tar en kalibrering inte längre än från ca 90 sekunder.

Toppmodern anslutning med USB-C
Bildsignal, USB-dataöverföring samt strömförsörjning med upp till 70 Watt, allt detta och mer kan realiseras med en enda USB-C-kabel. Detta gör ColorEdge CS2400S till den centrala dockan i det grafiska arbetsflödet.  Kringutrustning som mus, tangentbord eller skrivare kan anslutas direkt till USB-A-portarna på bildskärmen.

Flimmerfri
På alla EIZO bildskärmar så finns det en hybridteknik för panelen i stället för den gängse PVM-tekniken. Denna hybridteknik gör att bildskärmarna är 100% flimmerfria, även då användare önskar sänka ljusintensiteten på skärmen. Vilket minskar ögontrötthet och ansträngning under långa arbetspass eller underhållning. Säg adjö till obehagligt skärmflimmer och välkommen till bekväm och förlängd skärmtid.

Miljö och hållbarhet

EIZO ColorEdge CS2400S har en för klassen väldigt låg energiförbrukning. ColorEdge CS2400S är också den första bildskärmen i ColorEdge-serien som går över till mer hållbara kartong- och formpressade massaförpackningar i stället för konventionell frigolit och plast. Adderar man dessutom till den branschledande garantitiden på 5 år, så är det lätt att inse att CS2400S är ett av de bättre alternativen att välja.

Modern antireflektionsteknik

Ingenting är mer distraherande än bländande reflektioner på bildskärmen. Det är därför alla EIZO-monitorer använder modern antireflektionteknologi. Detta skyddar inte bara dina ögon från överdriven ansträngning, men kan också räddar dig från att behöva sitta i en obekväm position medan du sitter framför din bildskärm.

Ergonomiskt stativ

Alla EIZO skärmar har en generös höjdjustering för att passa både sittande och stående arbetsposition. Detta garanterar bästa möjliga ergonomi. Du kan också vrida, rotera och luta bildskärmens bas till den position som är mest bekväm för din hållning.

5-års garanti

5-årsgarantin täcker alla komponenter inklusive LCD-panelen*. EIZO tillverkar sina produkter vid sina egna fabriker för att möjliggöra noggrann kontroll över produktionskvaliteten och se till att varje bildskärm byggs för att hålla.

*Användningstiden är begränsad till 30 000 timmar. Certifierad för kvalitet och prestanda

  
• 24-tums Wide Gamut LCD 16:10, 1920 x 1200 pixlar
• Täcker 99 % av AdobeRGB, 98 % av DCI-P3, 100% sRGB och 81% av REC2020
• Klassledande 410 cd/m² i maximal ljusstyrka och kontrast 1350:1
• Hög färgprecision säkerställd via 16 bit LUT och 10-bitars färgåtergivning
• Digital uniformitets teknik, mycket jämn ljus och färgfördelning över hela panelen
• USB-C (DisplayPort-signal och upp till 70 watt strömtillförsel), DisplayPort- och HDMI-ingångar
• Varje enskild skärm är individuellt mätt, optimerad och kalibrerad från fabrik
• Hårdvarukalibrering via EIZO’s ColorNavigator och hela 10 presets