79G-05339-E

Microsoft Office Home and Student 2021 - Elektronisk leverans

1 799kr

Microsoft Office Home and Student 2021 - Elektronisk leverans

Microsoft Office Home and Student 2021 - Elektronisk leverans

1 799kr
Webblager:
Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme

Beskrivning

OBS! Elektronisk leverans direkt via mail! Elektroniska programvaror levereras under kontorstider (Mån-Tor: 08:30 - 17:00, Fre: 08:30 - 16:00)

Gör ditt bästa arbete – var som helst, när som helst och med vem som helst. Microsoft Office för Mac ger dig nya, moderna versioner av Word, Excel, PowerPoint och OneNote som har blivit genomtänkt designade för Mac.

 

När du köper Office för Mac får du funktionaliteten hos Office tillsammans med de unika Mac-funktionerna du älskar. Med Word, Excel, PowerPoint och OneNote kan du skapa fantastiska dokument och få mer gjort. Och tack vare integrationen med OneDrive har du tillgång till dina filer närhelst du behöver. Plus med roaming för de senaste filerna kan du bara fortsätta där du slutade på vilken enhet du vill.

 

Dessutom har Office för Mac ett omdesignat menyfliksområde, som organiserar funktioner på liknande sätt för Windows och iPad – vilket gör det lätt att hitta det du behöver snabbt. Och det nya åtgärdsfönstret gör även komplexa jobb, som att formatera bilder i Word, designa animeringar i PowerPoint och infoga formler i Excel till en barnlek. När samarbete är viktigt ger dig också Microsoft Office för Mac möjligheten att dela dokument, och jobba med samredigering och trådade kommentarer (i Word och PowerPoint), så du kan arbeta med dokument simultant och ha konversationer precis intill den relevanta texten.

 

Det här ingår:

• Word, Excel, PowerPoint och OneNote

• Lagring i molnet med OneDrive