mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms

iPad


Apple Professional Learning Remote våren 2022.


Behöver din skola eller ditt arbetslag inspireras eller lära sig mer om hur man kan använda Apple-verktyg som iPad eller Mac i undervisningen?

Till och med 6 maj 2022 erbjuder MacSupport ett begränsat antal kostnadsfria Apple Professional Learning (APL) Remote. Erbjudandet utgår ifrån utbudet nedan och nivån anpassas naturligtvis efter deltagarnas tidigare erfarenhet. Alla workshoppar är 60 minuter långa och sker online tillsammans med en certifierad Apple Professional Learning Specialist. Målgruppen är alla som arbetar från förskolan till vuxenutbildning.

Anmäl dig så kontaktar vi dig för att boka in er kommande APL Remote. Anmälan stänger 27 april.

 

ANMÄLAN

Aktuella Apple Professional Learning Remote – våren 2022

Hur kan designad undervisning förstärka dina elevers lärande?

Numbers Pages 

Genom att designa din undervisning med hjälp av olika mallar kan du som pedagog styra dina elever genom struktur och guidning. På denna APL kommer vi att utgå ifrån apparna Numbers och Pages och där kommer vi att arbeta med att skapa egna mallar.

Målgrupp: Ni som tror på att struktur och tydliga instruktioner kan hjälpa era elever att lyckas.

Hur kan visualisering förstärka dina elevers lärande?

Keynote

En bild säger mer än tusen ord. Hur kan du använda Keynote med att visualisera din undervisning? Hur kan arbetet med att skapa bilder förstärka elevernas lärande? På denna APL kommer du att lära dig skapa GIF-bilder, Animera, MagicMove och att arbeta med Former.

Målgrupp: Ni som tror att visualisering kan förstärka lärandet.

Vad finns bakom de ”andra” knapparna i iWorks-apparna?

Numbers Keynote Pages

Många elever och pedagoger använder dagligen iWorks-apparna Keynote, Pages och Numbers för att utveckla sitt lärande. Denna workshop är en fördjupning där vi upptäcker vad dessa fantastiska appar har att erbjuda. På denna APL kommer vi att arbeta med Ljud, Video, Diagram, Tabeller, Bildgalleri, Webbvideo och Livevideo.

Målgrupp: Ni som vill ta nästa steg och utveckla er i iWorksapparna. APL iWorks finns i olika nivåer och anpassas alltid efter deltagarnas tidigare erfarenhet.

Vad finns bakom de ”andra” knapparna i iMovie?

iMovie

Många elever och pedagoger använder dagligen iMovie för att utveckla sitt lärande. Denna workshop är en fördjupning i iMovie där vi upptäcker bland annat Cutaway, Bild i Bild, Trailer och Ljudeffekter samt fördjupning kring Bild- och Ljudredigering.

Målgrupp: Ni som vill ta nästa steg när det gäller att arbeta med film för att förstärka lärandet. APL iMovie finns i olika nivåer och anpassas alltid efter deltagarnas tidigare erfarenhet.

Spela in presentationer med Livevideo, Videofilm eller Ljudinspelning

Keynote

Många pedagoger använder Presentationer för att kontrollera elevernas kunskap. Denna workshop är en fördjupning i hur appen Keynote kan förstärka elevernas presentationer och hur du som pedagog kan få ett bättre underlag för bedömning. Vi kommer arbeta med Skärminspelning, Livevideo, Video, Film och Ljud allt direkt i elevernas presentationer.

Målgrupp: Ni som vill ta nästa steg och vill ha ett allternativ till att eleverna presentera framför klassen.

Ansvarig Jonas Svensson


Har du frågor?

Kontakta ansvarig Jonas Svensson på apl@macsupport.se