mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms
background1

Våra utbildare

 Våra utbildare är alla Apple Professional Learning Specialists och kan hjälpa dig med att få den där insikten som underbygger och förbättrar dina undervisningsmetoder. Läs mer om våra utbildare nedan eller hör deras presentationer på Youtube.

Vi tror på en skola där glädje och kreativitet råder. Med digitala enheter i klassrummet får eleverna chansen att gå från att läsa och lyssna till att upptäcka, utforska och förundras.
Då kommer lärandet till liv i ljud, rörelse och beröring. En passion för lärande helt enkelt. 

Med hjälp av resurser för lärare och personlig support kan du undervisa i alla ämnen – från läsning till kodning – på ett sätt som verkligen går in hos eleverna. Läs mer om Apple i utbildning eller kontakta oss så berättar vi för dig om hur vi kan få din undervisning att nå nya nivåer.

Mia Hasselblad

Mia Hasselblad

Mia Hasselblad är certifierad Apple Professional Learning Specialist samt Apple Distinguished Educator. Dessa två certifieringar visar att Mia har mycket goda kunskaper inom Apples pedagogiska funktioner. Hon är också legitimerad SO-lärare och IT-pedagog och driver den digitala utvecklingen framåt på Nya Elementar i Stockholm.

2018 blev Mia utsedd till "Årets lärare" för hennes digitala utvecklingsarbete. Som lärare arbetar Mia ofta med verkliga case och lägger stor vikt vid meningsfullhet i undervisningen. Mias fokus på ett värdeskapande lärande gör att eleverna får en högre kunskapsutveckling.

Mia arbetar även med alternativa redovisningsformer, både för att få en individanpassad undervisning men också för att få eleverna engagerade i sin egen undervisning.

 

Fredrik Söderlund

Fredrik Söderlund

Fredrik är förskollärare och specialpedagog, certifierad Apple Professional Learning Specialist och Apple Teacher.

Han är även en del av utvecklingsarbetet gällande digitaliseringen i förskoleverksamheten i Västerås. På förskolor och event runt om i landet håller Fredrik inspirerande föreläsningar och är en av framgångsfaktorerna till varför Västerås förskolor idag ligger i framkant.

Han möter dagligen de olika utmaningar och pedagogiska möjligheter som förskolan står inför och har även varit Skolverkets referensperson i framtagandet av den reviderade delen i läroplanen kring digitalisering.

I våra förskolor går vi nu från planeringskultur till reflektionskultur. Detta ger nya möjligheter för pedagoger och verksamheter.

 

Belmina Omerhodzic

Belmina Omerhodzic

Belmina är legitimerad lärare och undervisar i SO, engelska och svenska som andraspråk i årskurs 7-9 på Stenkulaskolan i Malmö.

Belmina är certifierad Apple Distinguished Educator, vilket tilldelas lärare som har uppvisat erfarenhet och färdigheter inom Apples produktsvit samt tillämpat produkterna på ett innovativt sätt i klassrummet.

Med hjälp av de digitala verktygen har Belmina lyckats skapa en högre inkludering och måluppfyllelse genom att individanpassa lärandet utifrån behoven som finns i klassrummet.

På skolan har Belmina bildat en grupp som heter iPals, vars syfte är att elever själva ska sprida kunskap och erfarenheter av digitala verktyg och därigenom höja användningen och den digitala kompetensen på skolan.

Simon Melin

Simon Melin är certifierad Apple Professional Learning Specialist. Som förskollärare i grunden är han även pedagogisk utvecklare inom digitalisering för Helsingborgs stad. Utöver det kan han titulera sig som föreläsare, författare, innovatör och inspiratör inom förskola och digitalisering.

En stor drivkraft i hans arbete är att bidra till likvärdigheten inom förskolan. Detta gör han på olika sätt genom att exempelvis hålla föreläsningar, ta emot studiebesök och hålla i workshops. Simon har även varit medförfattare till en bok om undervisning i förskolan samt medverkat i radioprogram om digital kompetens.

Att identifiera möjligheterna med digitala verktyg och använda dessa på innovativa och kreativa sätt är en av hans styrkor. På så sätt optimeras barnens lärande och digitaliseringen fungerar som en accelerator i deras utveckling.

 

Ulrika Jonson

Ulrika Jonson

Ulrika Jonson, certifierad Apple Professional Learning Specialist, arbetar med digitaliseringsfrågor i Södertälje kommun.

Som specialpedagog i grunden är hennes drivkraft att arbeta för ett likvärdigt och tillgängligt lärande med stöd av teknik. En annan drivkraft är att coacha och se människor växa.

Med ledorden störa, beröra, utmana och stötta bedriver hon sitt arbete. I hennes uppdrag ligger fokus främst på människor, processer och projektledning snarare än teknik. 

 

Katharina Kulle

Katharina Kulle

Katharina är certifierad Apple Professional Learning Specialist och Apple Teacher men också lågstadielärare med mer än 30 års erfarenhet av undervisning.

Hon har under flera år jobbat för den digitala utvecklingen i den pedagogiska verksamheten för att skapa ett meningsfullt och engagerat lärande. Men också för integrering samt olika sätt att lära och har med hjälp av digitala verktyg sett en positiv utveckling i detta.

Under flera år har Katharina undervisat enligt ASL-metoden men också plockat godbitar från de olika modeller hon stött på under sina år inom den pedagogiska verksamheten. Genom sitt sätt att arbeta var hon delaktig i Skolverkets kompetens-utvecklingsmaterial Matematiklyftet ”Matematik med IKT”.