mStore
STÄNG

Gratis standardfrakt vid köp över 2 000 kr 🚚

Visar priser med moms
background1

Finansiering – IT-utrustning med oss.

Det ska vara enkelt att skaffa och använda digitala läromedel i skolan. Oavsett storlek och typ av skola. Därför erbjuder vi skolor att antingen hyra, leasa eller köpa sin IT-utrustning av oss. Allt för att kunna ta fram en så bra lösning som möjligt för varje skola. Nedan presenterar vi de olika alternativen lite närmare.

Hyra – digital enhet som tjänst.

Med hyresavtal av IT-utrustning ingår allt för ett äpple om dagen! Din skola får tillgång till precis de enheter med tjänster som ni behöver, Device As A Service (DAAS), mot en fast månadskostnad. Vi anpassar hyresperioden efter era behov. Efter avtalstidens slut återlämnar ni enheterna till oss för miljövänligt återtag. Enklare än så blir det inte. Fördelar med att hyra:

 

 • Billigare än att köpa utrustning.
 • Ingen gammal uttjänt utrustning som tar plats i förråden.
 • Alltid den senaste tekniken.
 • Minskad miljöpåverkan.

 


Leasa.

Under avtalsperioden betalar din skola en fast månadsavgift för utrustningen därefter köper ni ut enheterna och äger dessa.

Köpa.

Självklart kan ni även köpa IT-utrustning direkt av oss. Vi hjälper då er från start till mål, från att välja rätt enheter och tillbehör till leverans men även installation om ni så önskar.


Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer!

 


iPad Hero

 

iPad. Ett otroligt sätt att upptäcka,
skapa och lära sig.

Skolelever gillar att lära sig på iPad eftersom den är bärbar, kraftfull och lätt att använda. Den har en imponerande 10,2-tums Retina-skärm, ett kraftfullt A10Fusion-chip, 4G LTE Advanced och wifi,** batteri som räcker hela dagen*** och avancerade kameror. Bland de inbyggda apparna för kreativitet och produktivitet kan nämnas Clips, GarageBand, Pages, Numbers och Keynote. Och med iPadOS, stöd för ApplePencil och SmartKeyboard* och suveräna utbildningsappar i AppStore, som upplevelser inom förstärkt verklighet, blir det riktigt roligt att lära sig med iPad.

  

Appar kan hämtas från AppStore. Sortimentet kan komma att ändras.
*Tillbehör säljs separat. Kompatibiliteten varierar beroende på vilken generation det handlar om.
**Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced, 4G LTE och wifi-samtal är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/se/ipad/LTE.
***Batteritiden varierar beroende på konfiguration och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

 
Apple School Manager

Apple School Manager är en enkel webbaserad portal för IT-administratörer. Den används för att driftsätta iPhone-, iPad, iPod touch- och Apple TV-enheter samt Mac-datorer från en enda plats. Och med din lösning för mobil enhetshantering (MDM) kan man konfigurera enhetsinställningar och köpa och distribuera appar och böcker.

Apple School Manager kan också integreras med Student Information Systems (SIS), SFTP och federerad autentisering med Microsoft Azure Active Directory (AD) så att man snabbt kan skapa konton med deltagarlistor och klasser.

LÄS MER OM APPLE SCHOOL MANAGERKlassrum

Klassrum är en mångsidig app för iPad och Mac som hjälper lärare att vägleda eleverna i lärandet, dela arbeten och hantera elevernas enheter. Den stöder miljöer med såväl personliga som delade iPad-enheter. 

Man kan öppna en app, webbplats eller sida i en lärobok på valfri iPad i klassrummet. Man kan också dela dokument med eleverna eller visa elevernas arbete på en tv, bildskärm eller projektor via Apple TV. 

Man kan till och med se vilka appar eleverna arbetar med, stänga av ljudet på elevernas enheter, välja en delad iPad till varje elev och återställa elevernas lösenord. När lektionen är slut kan man visa en sammanfattning av elevernas aktiviteter.

LÄS MER OM KLASSRUMSkolarbete

Miljontals lärare världen över väljer iPad som det främsta verktyget för att göra lärandet mer personligt och inspirera till kreativitet. Med den kostnadsfria appen Skolarbete kan lärare enkelt skapa uppgifter, samarbeta enskilt med eleverna, dra nytta av kraftfulla appar för lärande samt se och förstå elevernas framsteg.

Skolarbete, tillsammans med Apples app Klassrum, ger lärare världen över verktyg som förstärker lärandeupplevelsen och hjälper både lärare och elever att få ut mer av tekniken som de använder varje dag i klassrummet.

LÄS MER OM SKOLARBETE


 

Hjälpmedel på iPad.

Tack vare hjälpmedelsfunktioner kan personer med särskilda behov få ut mesta möjliga av sin nya iPad. Med de inbyggda hjälpmedlen för syn, hörsel, fysik och motorik samt inlärning och läsning, kan du skapa och göra fantastiska saker.  Bland funktionerna finns:

 • VoiceOver
 • Zoom
 • förstorare
 • Siri och diktering
 • reglagestyrning
 • dold textning
 • AssistiveTouch
 • läs upp skärm.

Mer om hjälpmedel på iPhone och iPad

Utforska de inbyggda hjälpmedlen i andra produkter: support.apple.com/sv-se/accessibility. Därutöver kan vi rekommendera tekniska hjälpmedel från ICAP.

iPad Hero