mStore
STÄNG
Apple Professional Learning

Apple Professional Learning – APL rakt in i skolan.

Tänk om någon hade tid att hjälpa mig att bli bättre på iPad eller Mac? Tänk om någon kunde visa mina elever? Tänk om vi kunde förstärka lärandet med iPad eller Mac i hela skolan? Tänk om min ledningsgrupp kunde få hjälp med utmaningarna med ”Att leda digitalisering”? Tänk om…

Kontakta oss och vips så finns vi på en skärm på er skola.

Pedagoger

Under en 60 minuter lång sittning hjälper vi en enskild pedagog att bli bättre på att använda iPad eller Mac. Berätta vad du vill ha hjälp med så ser vi till att du kan och vågar mer efteråt.

Elever

Vi håller en lektion kopplad till det du vill ha visat. Koppla upp din enhet mot oss så inspirerar vi dina elever i användandet av Mac eller iPad i lärandet.

Arbetslag eller skola

Hela arbetslaget eller hela skolan lär sig hur man använder iPad eller Mac för att förstärka lärandet. Kontakta oss så finns vi snart på en skärm hos er.

Ledningsgrupp

Vi deltar online vid ett ledningsmöte och hjälper er med att implementera och utveckla allt som är kopplat till ”Att leda digitalisering”.

Kontakta oss - Vi hjälper dig vidare

Utbildningsansvariga Jonas Svensson och Jonas Hällebrand

Vi hjälper dig.

Just nu erbjuder MacSupport Education kostnadsfri skräddarsydd Apple Professional Learning. Kontakta utbildningsansvariga Jonas Svensson och Jonas Hällebrand och beskriv vad du vill ha hjälp med så hjälper MacSupport dig vidare.


Kontakta oss