Välj vilka Apple Watch-modeller du vill jämföra.

Produktnamn
Bilder
Finish
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Rostfritt stål
Rostfritt stål

Ej tillämpligt

Ej tillämpligt

Rostfritt stål
Rostfritt stål
Rostfritt stål
Rostfritt stål

Ej tillämpligt

Översikt
Skärm
Syrenivå i blodet
EKG
Puls
Internationella nödsamtal
Falldetektering
Höjdmätare som alltid är på
Finns med mobil uppkoppling
Familjeinställning

Särskilda villkor

Tål slag: Glasets tålighet jämfört med föregående generation.

Tål damm: Series 7 har ett skydd mot damm i klass IP6X.

Appen Syrenivå i blodet: Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk, vare sig vid självdiagnos eller i samråd med läkare. De är endast avsedda för träning och allmänt välbefinnande.

Appen EKG: Appen EKG finns på Apple Watch Series 4 och senare (inte på Apple Watch SE). Den fungerar med de senaste versionerna av iOS och watchOS. Information om kompatibilitet finns på apple.com/se/watch. Appen EKG är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år. Med hjälp av appen EKG kan Apple Watch utföra mätningar som liknar EKG med en avledning.

Varning om oregelbunden rytm: Den senaste versionen av watchOS och iOS krävs för notiser om oregelbunden hjärtrytm. Funktionen är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år eller som tidigare har diagnostiserats med förmaksflimmer.

Internationella nödsamtal: Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd för funktionen på apple.com/se/watchos/feature-availability.

Mobilnät och trådlöst: Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer. Uppkopplingen kan variera beroende på vilka nät som är tillgängliga. Roaming i utlandet stöds inte. På apple.com/se/watch/cellular finns information om medverkande mobiloperatörer och villkor. Mer information om hur du ställer in mobil uppkoppling finns på support.apple.com/sv-se/HT207578.

Snabbare laddning: Testerna utfördes av Apple i augusti 2021 med förhandsversioner av Apple Watch Series 7 (GPS) och Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt till Apple Watch (modell A2515) och 20 W usb-c-strömadapter från Apple (modell A2305) samt med Apple Watch Series 6 (GPS) och Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med magnetisk laddningskabel till Apple Watch (modell A2255 och A2256) och Apple 5 W usb-strömadapter (modell A1385) parkopplade med en iPhone. Alla enheter testades med förhandsversioner av mjukvaran. Laddningstiden varierar beroende på region, inställningar och omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

Armband: Utbudet av armband kan variera.

(PRODUCT)RED: En del av intäkterna från varje såld (PRODUCT)RED går till Globala fondens arbete.

Kompatibilitet: Apple Watch Series 7 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 15 eller senare. Apple Watch SE och Apple Watch Series 3 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 14 eller senare.

Tillgängliga funktioner: Funktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. En fullständig översikt finns på apple.com/se/watchos/feature-availability.