mStore
STÄNG

Beats Studio3 Wireless Over-Ear Headphones - The Beats Skyline Collection


Artikelnr Beats-studio3-wireless-overear
(Priset är inkl moms)
3 495kr
Webblager: Slut i lager
Leveranstid: Beställningsvara
Stäng
Urb it levererar inom 1 timme
Behöver du hjälp?

Låt din resa börja. Hörlurarna Beats Studio3 Wireless – Skyline Collection finns i fyra lyxiga finishar som förhöjer resans alla delar: midnattsvart, kristallblå, sandbrun och grafitgrå. Utforska världen med stil och njut av en förstklassig musikupplevelse med Pure ANC (Adaptive Noise Canceling) som blockerar ljud utifrån och bevarar musikens klarhet, omfång och känsla. Med upp till 22 timmars batteritid kan du bekvämt lyssna på musik utan avbrott, även under långa flygturer.


Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANCHörlurarna Beats Studio3 Wireless ger musikupplevelser i högsta klass med Pure ANC (Adaptive Noise Canceling) som aktivt blockerar ljud utifrån och ljudkalibrering i realtid som bevarar musikens klarhet, omfång och känsla. Nya bakgrundsljud filtreras bort kontinuerligt samtidigt som hörlurarna automatiskt anpassar sig i realtid och optimerar ljudet så att användaren får uppleva musiken precis så som den är avsedd.

 

Drivs av W1-chippet från AppleBeats och Apple ändrar sättet att lyssna på musik med Apples W1-teknik i Beats Studio3 Wireless-hörlurarna. Det inbyggda effektiva W1-chippet gör att det är smidigt att komma igång och växla mellan dina Apple-enheter*. Det ger upp till 22 timmars batteritid för musiklyssning hela dagen med Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) aktiverat. Dessutom kan du genom Fast Fuel-tekniken ladda batteriet i tio minuter för att kunna lyssna i tre timmar. När Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) är inaktiverat sätts hörlurarna i ett strömsnålt läge och ökar batteritiden till upp till 40 timmar.

*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS10, watchOS3 eller senare versioner.

Håll kontakten. Håll ställningarnaTa emot samtal, hoppa över låtar, justera volymen och aktivera Siri med flerfunktionsreglagen på öronkåpan. Apple W1-chippet ger Bluetooth-anslutning i klass 1, den branschledande standarden för räckvidd och signalstyrka. Denna avancerade teknik gör att Beats Studio3 Wireless synkroniserar smidigt mellan enheter så att du kan röra dig fritt, arbeta och lyssna på musik utan avbrott hela dagen.


Som gjorda för digBeats Studio3 Wireless-hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt under en lång tid för att matcha den imponerande långa batteritiden på upp till 22 timmar för musiklyssning hela dagen. De mjuka over-ear-kuddarna har avancerad ventilation och vridbara kåpor för en ergonomisk och flexibel passform för alla huvudformer. Designen i sin helhet ger hörlurar som är lätta, hållbara och bekväma så att du kan lägga allt fokus på musiken.

Egenskaper • Trådlösa hörlurar
Designat för • iPhone
• iPad
• iPod