mStore
STÄNG

Teknikkonsult

Stockholm

 

Vi söker en medarbetare till vår Teknikkonsultavdelning i Stockholm.
 

Om tjänsten

Som konsult hos MacSupport kommer du att hjälpa våra företagskunder med deras infrastruktur samt att både utveckla och säkra driften av deras Applemiljö och blandade OS-miljöer. Vanliga arbetsuppgifter rör områden som: servrar, MDM-lösningar, uppkopplingar, skrivare, brandväggar, klientdatorer, backup-lösningar m.m. Vår Teknikkonsultgrupp hjälper våra företagskunder och offentliga sektorn med den dagliga driften och är behjälpliga med förstudier, implementeringar och integrationer.

Vi är oftast ute på plats hos våra kunder men det förekommer också att vi hjälper dem på distans. Våra kunder är allt från små till stora bolag och sitter ofta i en miljö som består av flera olika operativsystem. Det är därför meriterande om du har kännedom av vanligt förekommande miljöer på marknaden såsom Microsoft, Citrix, Linux och VMware.  Dock är din Mac, OS X- och iOS-kompetens direkt avgörande för denna tjänst.

Din bakgrund

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Besitter bred IT-kompetens inom drift och support
  • Är duktig på Mac OS/iOS
  • Har kunskap om Mac OS X server


Vi ser det starkt meriterande om du har Apple-certifieringar eller motsvarande kunskaper. Som person är du serviceinriktad och van att möta kund ute på fältet. Du är självgående, driven och trivs med nya utmaningar och uppgifter.

Din ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till rekrytering@macsupport.se senast 13 februari. Märk ansökan ”Teknikkonsult Stockholm”.
  

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.