mStore
STÄNG

Butikssäljare/iOS-tekniker

Umeå

 

Gillar du Apple? Brinner du för teknik? Då är mStore rätt för dig. Vi söker nu Umeås vassaste butikssäljare och iOS-tekniker till vår Apple Premium Reseller-butik i MVG-gallerian.
 

Tjänsten innebär att stärka ett trevligt och säljande butiksteam med fokus på att hitta den bästa lösningen för kunden. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Du kommer även att utföra service av iPhone och iPad. Vi ser till att du blir utbildad i detta. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.


Din profil

Som butikssäljare och iOS-tekniker på mStore så förväntar vi oss att du har ett genuint teknikintresse och god kunskap om Apples produkter och lösningar. Du är en god lyssnare och duktig på att föreslå rätt lösningar för kunden. Du är noggrann och hjälper dina kollegor med lösningar och utveckling.


Krav

  • Du har dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning.
  • Du använder Apples produkter privat och/eller yrkesmässigt.
  • Du har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig nya kunskaper.
  • God administrativ förmåga.
  • Förmåga att arbeta självständigt och att följa rutiner.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.


Grundlägande anställningsvillkor

Omfattning: 75%, med chans till mer. 
Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.
Lönetyp: Fast timlön samt provision.

Tillträde: 2021-01-11


Vill du jobba med världens bästa produkter i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att ansöka.


Så ansöker du

Sista ansökningsdag är 2020-11-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.umea@mstore.se. Märk ansökan med "Butikssäljare/iOS-tekniker".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Marina Hammare, m.hammare@mstore.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 12 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.