mStore
STÄNG
Personal Sickla

Kombinerad butiks- och företagssäljare

Stockholm, Sickla

 

Vill du jobba med världens bästa produkter? Vi söker nu en kombinerad företags- och butikssäljare till vår Apple Premium Reseller-butik i Sickla Köpkvarter.

 

Tjänsten innebär försäljning i butik till både företag och privatkunder. Du kommer att ha huvudansvaret för att ta hand om våra företagskunder samt för att utveckla försäljningen mot dessa. Utöver det kommer du även att utföra generella butiksuppgifter som prismärkning, exponering och inventering. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

 

Din profil

Du har arbetat med uppsökande försäljning till företag samt har erfarenhet av kundservice och försäljning mot privatpersoner. Du vill ge marknadens bästa bemötande och brinner för att hjälpa våra kunder jobba mer effektivt och ha roligare.

För att lyckas i rollen som både butiks- och företagssäljare krävs det att du är social, hungrig, engagerad och driven. Du gillar att jobba hårt och ta dig an det som behövs. Självklart har du ett stort intresse av Apples produkter. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

 

Grundläggande anställningsvillkor

  • Varierande arbetstider. Helgarbete kan förekomma
  • Heltid
  • Timlön
  • Tillträde omgående

 

Så ansöker du

Ansök genom att skicka ditt CV samt löneanspråk till jobba.sickla@mstore.se så kontaktar vi dig för ett personligt möte. Urval och intervjuer sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 12 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.