mStore
STÄNG

Butikssäljare

Göteborg

 

mStore kommer till Göteborg och vi söker därför en butikssäljare till vår helt nya Apple Premium Reseller-butik. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att bygga upp ett lösningsorienterat och kundfokuserat team i butiken som öppnar i Frölunda Torg 16 december.

 

Din profil

Som butikssäljare på mStore så förväntar vi oss att du är djup engagerad i och entusiastisk för de produkter vi jobbar med från ett av världens starkaste varumärken. Du är en god lyssnare och duktig på att föreslå rätt lösningar för kunden. Du är noggrann och hjälper dina kollegor med lösningar och utveckling.

 

Övrigt

Deltid, med olika tjänstgöringsgrad utifrån de förutsättningar som vi och den sökande har.
Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.
Tillträde efter överenskommelse

Vill du jobba med världens bästa produkter i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är 2019-12-10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.gbg@mstore.se. Märk ansökan med "Butikssäljare".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport

background1

Vilka är vi?

mStore är en Apple Premium Reseller-butik som säljer Mac, iPad, iPhone och tillbehör. Som auktoriserad butik har vi krav på oss att kunna det mesta kring Apples produkter. MacSupport är en av Sveriges absolut största leverantörer av Apples produkter, och vi har 11 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i syd.