mStore
STÄNG

Butikschef

Luleå

 

Vi söker en butikschef till vår Apple Premium Reseller-butik i Luleå. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987.

 

Om tjänsten

Som butikschef har du övergripande lönsamhetsansvar. Du är en engagerad ledare som coachar ditt team. Som butikschef kommer du även att jobba mycket med aktiv försäljning, varför vi ser att du är en duktig och driven säljare. Du säkerställer resultat inom försäljning och kvalitetsmål och arbetar aktivt med uppföljning. Vi ser därför att du är noggrann och ansvarstagande.

Du kommer att vara ansvarig för att utveckla teamet av säljare i butiken. Våra ledord är ”Surprise and delight” och som butikschef säkerställer du att alla kunder imponeras och inspireras av upplevelsen i butiken. Målet är att alltid sälja det som passar varje kund bäst. Som butikschef kommer du bland annat att:

  • Leda ett engagerat och effektivt butiksteam.
  • Ansvara för försäljningen.
  • Driva och utveckla kundservicen i butiken.
  • Säkerställa resultat och måluppfyllelse.

 

Din profil

För att lyckas i rollen som butikschef är det viktigt att du är en handlingskraftig och coachande ledare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar samt dokumenterat goda försäljningsresultat. Du inspirerar dina medarbetare och sätter upp tydliga mål. Vi ser även gärna att du har god kunskap om Apples produkter.

Krav:
  • God förståelse för affärsmässighet samt företagsekonomiska termer och rapporter.
  • God kommunikationsförmåga.
  • Erfarenhet som säljare där kunden är i fokus.

 

Övrigt:

Detta avser en heltidstjänst 100%
Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.

Vill du jobba med världens bästa produkter i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är 2019-04-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.lulea@mstore.se.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KLICKA HÄR FÖR FLER JOBB PÅ MSTORE/MacSupport